HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI KÖZSZOLGÁLTATÁSI DÍJ HÁTRALÉKOK BESZEDÉSE

Tisztelt Lakosság!

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj hátralékok beszedésével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatta önkormányzatunkat:

 „Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. a hulladékszállítási közszolgáltatási díjhátralékok beszedése és kezelése érdekében közbeszerzési eljárást folytatott le, amelynek eredményeként 2018. január 1. napjától a Közszolgáltatási Díjbeszedő Konzorciumot [Konzorcium vezetője: Díjbeszedő Holding Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 107-109), konzorcium tagja: PEPP AND CARS Kft. (4233 Balkány, Kállói út 2. A. ép)] bízta meg, a díjhátralékok beszedésével összefüggő egyes feladatok ellátásával.

 A megállapodás értelmében, az NHKV Zrt. által biztosított adatbázis alapján az ingatlanhasználót személyesen felkereső díjbeszedő fog kísérletet tenni az esetleges díjhátralékok beszedése érdekében.

A konzorciumi partnerek személyes beszedést végző munkatársai minden esetben fényképes igazolvánnyal igazolják kilétüket, a személyes felkeresés során a kiegyenlítetlen számlával mindenben megegyező „Beszedési értesítő” alapján jogosultak készpénzben, kizárólag a tartozás teljes összegének átvételére.

A konzorcium alvállalkozója az Önök településén:

BBK Hungary Kft.,

Székhely: 6724 Szeged, Ősz utca 42. A. ép.,
Adószám:
11393016-2-06,
Kapcsolattartó: Beslity Ákos, 
Telefon:
+36-30-935-5098,
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. „

Amennyiben kérdésük, észrevételük, panaszuk van a díjhátralék beszedéssel kapcsolatban a fenti alvállalkozót keressék.