község hivatalos weboldala

A településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 13/2017.(IX.14.) önkormányzati rendelet (továbbiakban: rendelet) alapján értesítem a rendelet 3. §-a szerinti partnereket, hogy Kardos Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a településkép védelméről szóló 7/2018.(V.17.) önkormányzati rendeletének módosítását elkészítette.

A módosító rendelet itt!

Tájékoztatom az érintetteket, hogy a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről 2020. évi LVIII. törvény 165 §-a alapján jelen veszélyhelyzet idején a rendelet módosításával kapcsolatos lakossági fórum elektronikus úton kerül megtartásra ezen tájékoztatóval (elektronikus útnak minősül az önkormányzat honlapján közzétett részletes szakmai tájékoztató)
Az észrevételeket és javaslatokat a közzétételtől számított tizenöt napon belül lehet megtenni, kizárólag elektronikus úton.


Tájékoztatom a partnereket, hogy a rendelet tervezethez véleményüket, észrevételeiket, javaslatukat
2020. december 15-ig
tehetik meg elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre elküldve

Kardos, 2020. november 30.

Brlás János
polgármester