község hivatalos weboldala

KARDOS naptar 2021 1

KARDOS naptar 2021 2

A naptár letölthető itt!

Mit, hova dobjunk?

Tisztelt Kardosi Ingatlanhasználó!

Békés megyében az ingatlanhasználók által kötelezően igénybeveendő hulladékgazdálkodási közszolgáltatást a DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. látja el.

A közszolgáltatásban biztosított házhoz menő hulladékgyűjtés és szállítás 2021 évben tervezett rendjét, naptári formában a 2020. IV. negyedéves hulladékgazdálkodási számla mellékleteként megküldjük. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a tervezettől eltérünk, előzetesen értesítjük a Tisztelt Ingatlanhasználókat a www.dareh.hu honlapunkon.

A négyzetekben található jelölések, a körzetszámra utalnak. Az egyes települések körzetbeosztásáról (utcalisták) szóló részletes információk a www.dareh.hu oldalon az „Ürítési naptár” hulladék gyűjtése-és szállítása aloldalain találhatóak meg. Kérjük, hulladék fajtánként tekintsék át a körzetek beosztását, mivel azok eltérhetnek. A zöldhulladék gyűjtésére gyűjtőpontokat jelöltünk ki (a házhoz menü gyűjtés mellett), amelyekről részletes információk találhatóak a www.dareh.hu „Ürítési naptár” hulladék gyűjtése-és szállítása aloldalon.

Kérjük, hogy a kukákat rendeltetésszerűen szíveskedjen használni!

  • Szelektív hulladék: kiöblített/szennyeződésmentes: PET palack, műanyag flakon (pl. mosószeres, öblítős, stb.), műanyag zacskó, műanyag fólia, fém konzervdoboz, üdítős doboz (pl. tetrapack), üres fémflakon, kartondoboz, újságpapír, irodai papírhulladék.
  • Zöldhulladék: lakossági, nem mezőgazdasági tevékenységből származó zöldhulladék (pl. falevél, fű, gally) szállítási naponként legfeljebb kb. 240 liter/ingatlan.
  • Kommunális hulladék: minden háztartásban képződő egyéb hulladék, kivéve: gumiabroncs, veszélyes hulladék, elektronikai hulladék.
  • Lom hulladék: a háztartásban feleslegessé vált nagydarabos hulladék.

Kérjük, hogy a kukát, minden esetben reggel 6:00 óráig szíveskedjen megfelelő állapotban az ingatlan elé, vagy gyűjtőpontra kihelyezni.

A természetes személy ingatlanhasználó (lakosság) ügyfélszolgálaton benyújtott kérelmére, ingyenesen biztosítunk szelektív kukát és komposztáló edényeket, ill. díj ellenében zsákokat a kommunális többlet hulladékhoz. Védje a környezetet Ön is! Szelektáljon! Komposztáljon!

Tájékoztatjuk, hogy a kardosi lakosságnak lehetőségében áll igénybe venni a közszolgáltatásban üzemeltetett Kondorosi hulladékgyűjtő udvart.

Hulladékgyűjtő udvar címe: 5553 Kondoros, külterület 0237/2. hrsz. – Szénási út

Az igénybevétel részletes feltételeiről, a hulladékgyűjtő udvar nyitva tartási rendjéről és az udvaron leadható hulladékok típusáról és mennyiségéről, honlapunkon, a „Létesítmények/Hulladékgyűjtő udvarok” menüpont alatt nyújtunk tájékoztatást.

A közszolgáltatással kapcsolatos hivatalos és részletes információk (pl. lomtalanítási akció, változás az ürítési naptárban, stb.) minden esetben a www.dareh.hu oldalon találhatóak

Elérhetőségeink:

Központi ügyfélszolgálat címe: 5600 Békéscsaba, Kinizsi u. 4-6.

Telefon: +36 66/447-150

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. – lakossági ügyintézés
(pl.: számlaügyintézés, egyenleglekérdezés, szüneteltetés, adatmódosítás)

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. – közületek – gazdálkodó szervezetek ügyintézése (pl.: szerződéskötés, számlaügyintézés, egyenleglekérdezés)

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. – hulladékszállítással kapcsolatos információk


Ügyfélfogadási rend: Hétfő és Szerda: 8:00-15:00;
Csütörtök: 7:00-19:00
Kedd és Péntek: ZÁRVA

Helyi ügyfélkapcsolati irodák: https://www.dareh.hu/ „Ügyintézés/Ügyfélszolgálat” menüpont


Együttműködését ezúton is köszönjük!

DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt.